CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 23, 2010

Happy Birthday to Me....21/06/2010

marble cheese cake (abg belanja)

Happy Birthday to you...
You are born in the zoo..
Like the mon key and kangroo..
Happy Birthday to you..

Actually...ini lah lagu yang kerap aku nyanyikan bile tiba hari jadi kawan2 aku dulu..aku pun xtau dapat lirik lagu ni dari mane..dah lame aku xnyanyikan lagu ni..aku masih ingat lagi..time aku studi kat u dlu..aku cite sikit la...time tu aku sangat rajin join aktiviti kolej..biasalah takut kena buang kolej kenalah aktifkan diri..aku rase projek p pulau tuba, langkawi..aku jadi ajk promosi..masa kejadian pada waktu malam...jam dalam pukul 9.00 malam (semester break)...miting bersama ajk tnb yg join projek..pengerusi miting : Enong..aku dapat tahu yang aku terpaksa gerak awal..jumpe ketua kampung sorang2 ..jauh tu g langkawi sorang2..giler pergh...muke aku time tu da mcm udang kena bakar..xlame tu..dia owg nyanyikan lagu besday rmi2..ermmm...seronoknyer...semo wish besdy kat aku..abis jer miting..aku gerk lik hostel..aku nmpk kelainan kat member2 aku..awat semo menjauhkan diri dr aku ni???? tiba2 menjadi persoalan kat minda aku ni....???? sampi jer hostel ..bussshhhhh!!!! aku kena siram ng air yang paling busuk dari aras atas bangunan hostel...adooooiiii...bucuknyer...hahahaha....aku xmara tapi aku gelak...then dalam beberapa min..kuarla member aku ng cake besday...seronokyer..aku epi sgt member aku wat suprise...memg aku xterpk pn akan dikejekan pada mlm besday aku yang ke 22 thn (2006)....thanks a lot to ida, dayah, imah, kak rin & bff, enong, johan, mel & da geng tnb...kenangan besday aku yg paling sweet..sush nak lupe..aku rindu korang...

1 comments:

putraZ said...

happy besday ruzy :)
singgah2 la ke
www.whecklue.blogspot.com