CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 4, 2011

KoNvOkESyeN ciaSt + JaLaN SeKiTaR d Shah ALaM...

Tahniah kepada adik aku yang KONVOKESYEN pada 2 Julai 2011, di CIAST, Shah Alam...Mak+Abah+Aku+suami gerak ke Shah Alam pada petang Jumaat selepas keje. Manakala adik aku pula tunggu di Shah Alam sponsor budget hotel yang  berdekatan..Majlis konvokesyen adik aku bermula jam 9.00 pagi..

Majlis konvokesyen mak...+ adik..

Swit memori wif my famili

Gambar berdepan Dewan Konvokesyen Ciast.

peace no war..

Sebelum pulang kami sempat berjalan-jalan di i-city Shah Alam, kali pertama pergi memang lah macam2 perasaan (gembira+teruja+suke) sebab tengok lampu2 berkilauan di pokok2 sepanjang jalan yang sangatlah meriah...Aku bergambar sakan sampailah xsedar kehabisan bateri kamera...huhuhu..suami aku plak macam biasa jer..sebab dia dah penat layan aku kot..lagipun dia drive dari jb-Shah Alam non stop then bawak plak g makan...jalan2..sehingga lewat jam 1 pagi..Untuk pengetahuan semua, sekarang ni aku da rase biasa jer melihat pokok2 yang berkilauan tu sebab dekat Taman Mutiara Rini, Skudai pun ada jugak...da xheran la...hihihi..berlagak kan..tapi tulah bile da pergi tu senang la cikit nak bercerite.cara cerite plak macam da pergi beribu kali kan...:)

I-City

mak cayang

i-city no 2..

posing wif spongebob

posing wif patric


1 comments:

Admin Kbey said...

Ingin mencari homestay berdekatan Ciast Shah Alam? Bolehlah tempah homestay kami dengan kadar yang rendah. Layari blog kami untuk keterangan lebih lanjut di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com